La produsele care nu sunt pe stoc pot aparea diferente de pret survenite din cauza variatiilor pretului de achizitie.

Politică de retur

Politica de retur

In cazul in care doriti sa returnati produsele ahizitionate de la magazinul www.profisolutions.ro, puteti aplica pentru procedura de retur a produselor, in maxim 14 zile de la receptia acestora.

Dreptul de retur in termen de 14 zile conform art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Dreptul de retur in 14 zile se adreseaza clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.profisolutions.ro
Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Atentie! Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate online si livrate prin curier.
Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

Termenul de 14 zile se calculeaza de la data la care produsele au fost receptionate de catre client.

Procedura de retur produse presupune trimiterea urmatoarelor date prin e-mail catre adresa de contact a magazinului

- numar comanda si data emiterii comenzii;
- date cumparator: nume si prenume, adresa de e-mail folosita la inregistrare cont si plasare comanda online pe www.profisolutions.ro
- numar factura si data emiterii facturii ce fac dovada achizitionarii produsului/produselor.

Conditii de retur

Produsul returnat trebuie:
- sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;
- in ambalajul original cu toate accesoriile .
- fara a reprezenta urme de uzura, modificare sau consum .

Inlocuire produs

Pentru produsele cumparate care indeplinesc conditiile obligatorii de aplicare procedura retur si presupune inlocuire produs, vanzatorul va inlocui produsul cu unul nou al modelului specificat in comanda initiala a cumparatorului. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs din aceeasi categorie de o valoare mai mare, cumparatorul va plati diferenta.

Costuri si taxe speciale pentru retur produs

Costuri suportate de catre cumparator:
- Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul caruia cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produsului;
- Cost transport curier pentru optiunea cumparatorului de a reexpedia produsul ce s-a constatat de catre vanzator ca nu indeplineste conditiile obligatorii de aplicare procedura retur produs.